adelaide naar melbourne
Er zijn alweer meer dan 2 weken voorbij sinds mijn laatste blog. De tijd gaat dan ook heel snel. Nadat ik 2 dagen in Adelaide was ben ik een campervan gaan huren. De eerste twee dagen heb ik Cleland national reserve bezocht wat zich in de Adelaide hills bevindt. Heb daar een nacht op een camping doorgebracht maar begon met te realiseren dat het toch wel heel erg alleen is. Ben de volgende dag terug gegaan naar de hostel waar ik de eerste twee nachten in Aelaide had doorgebracht. Op internet gezocht naar een travelmate en had iemand gevonden die meekon. Vrijdag vertrokken we richting de grampians, een erg mooi gebied waar we hebben paard gereden. Dat was een geweldige ervaring ook omdat die man ons ons eigen gang liet gaan met het paard. We hoefde niet in een rijtje achter elkaar te blijven, dus dat was super gaaf. Toen opweg naar de great ocean road. Via port fairy, warnambool naar de 12 apostels. De rostformaties in het marine nationaal park waarin oa. De 12 apostels zich bevinden was toch wel het mooiste gedeelte van de trip. Bij de 12 apostels gewacht tot de zon onderging en toe kwamen er tientallen pinguins aan land. Ze jagen de hele dag en komen dan savonds terug. Toen weer verder richting melbourne. Echter de volgende dag hield de trip op omdat we een ongeluk kregen. We hebben er gelukkig niets aan over gehouden en de politie was erg aardig. De nacht doorgebracht in een supermooi YHA hostel en de volgende dag met de bus naar melbourne. Daar was gelukkiug een meisje dat ik had leren kennen in Adelaide, dus het was fijn even een bekend gezicht te zien. Omdat de van niet meer te repareren is en ik daardoor geen nieuwe van krijg of een refund heb ik mijn plannen gewijzigd. Ik heb geen zin om nu alleen verder te moeten naar sydney, dus heb besloten met dat meisje mee te gaan naar tasmanie. In Adelaide had ik al een ticket van sydney naar cairns gekocht voor 10 juni, dus moest iets vinden om in de tussen tijd te doen. Zij blijft daar voor 4 dagen en ik denk ik anderhalve week. Daarna vlieg ik naar sydney om de blue moentains te bezoeken. 10 Juni vlieg ik dan naar Cairns om nog 3 weken aan de oostkust door te brengen. Maar nu dus eerst nog een paar dagen tasmanie...
Klinkt weer heel erg bijzonder! En ook erg mooie foto's! Ik ben blij dat je het naar je zin hebt op deze manier! Geniet er nog maar van!
Super cool zusje!! Tof dat je daar heerlijk naar je zin hebt!! We missen je wel hoor!! En de kids ook!! Tot over een maandje!! X je zus
Wat een avonturen Anne :) Ga je nog een keer een camper huren of houdt je dat links-rijden nu voor gezien?? Heel veel plezier daar de komende tijd en take care!
xx
ha Anne Leuk weer wat te lezen over je reis. Belevenissen genoeg . Geniet er maar van en tot je volgende verhaal groetjes Lieve groetjes van Jan en Thea